Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mărţişoare, mărţişoare…
Veronica Hodas, Florin Răchitan  - Vineri, 1 Martie 2013

Conform tradiţiei, sătmărencele care au trecut vineri prin centrul oraşului au avut parte de surprize plăcute de 1 Martie, primind mărţişoare de la personalităţi politice, dar şi de la… poliţişti.
 



Primii care au ieşit în întâmpinarea sătmărencelor în prima zi de primăvară au fost membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, în frunte cu preşedintele Adrian Cozma, care au împărţit nu mai puţin de 1.000 de mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au trecut prin faţa sediului partidului, dar şi prin cartiere sau pe la instituţii.



 

La scurt timp după acţiunea democrat-liberalilor s-au remarcat senatorul Valer Marian, deputatul Octavian Petric şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, care, în fruntea unei echipe de la Tineretul Social-Democrat, au făcut un tur al centrului oraşului, împărţind mărţişoare şi intrând inclusiv în sediul PD-L şi în cel al aliaţilor politici de la PNL.







 

Pe la orele amiezii, sătmărencele care au trecut prin centru au avut ocazia să primească mărţişoare şi de la preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, care, ajutat de echipa Tineretului Liberal, a oferit aceste simboluri ale primăverii şi voluntarelor de la formaţiunea politică aliată, Partidul Conservator.




 

Cea mai plăcută surpriză au avut-o, însă, şoferiţele trase pe dreapta de o echipă a Poliţiei Rutiere. Ele au răsuflat uşurate la vederea mărţişoarelor, după ce iniţial s-au cam speriat toate şi îşi căutau actele în torpedoul maşinii.


1599 vizite
Distribuie pe